Slapen bij DKW

Slapen bij DKW | toffe Bed & Breakfast aan de Veluwe

Een 19e eeuwse pastorie uit 1850

Pal aan de Veluwe in hartje Oldebroek staat een prachtig oud pand verstopt. Je rijd er zo voorbij als je niet op let maar als je het eenmaal in je vizier hebt krijg je het niet meer van je netvlies. Als je de oprijlaan nader heb je het gevoel even een aantal jaar terug te reizen in de tijd. Het doet iets ouds maar ook gelijk iets nieuws aan.

Oud en nieuw gecombineerd

De familie achter deze prachtige bed and breakfast hadden al een tijdje een oog op dit pand. “Als dit ooit te koop komt te staan, dan kopen we het”. Toen het eenmaal zover was, maakten ze hun droom ook gelijk waar. Ze wilden de geschiedenis van het pand behouden en het in ere gaan herstellen. Wat het één jaar geleden het zou gaan worden was toen nog niet duidelijk maar toen het eenmaal vorm begon te krijgen wisten ze gelijk dat het een bed and breakfast zou gaan worden.
Als je door het prachtige pand loopt zie je overal terug dat ze de karakteristieke details van het pand goed hebben weten te behouden. De houten balken, de krakende trap en de mooie buitengevel. Dit is verder prachtig combineert met het moderne van nu.

Swaenhoeve Zoersel Belgie
Slapen in een kerk Heilige Nachten Peperga
Slapen in een kerk Heilige Nachten Peperga