Teds Breda all day brunch en Hotel Botanique

Hotspot Breda: Teds Botanique, all day brunch

Een nog onbekende parel voor de Bredanaars, maar al een ware hotspot voor toeristen die Breda komen verkennen. Het concept bij Teds Breda is eenvoudig: ‘all day brunch’. En eerlijk gezegd, mijn favoriete maaltijd van de dag is brunch. En je hebt geluk, want Teds Breda hoort thuis op jouw lijstje van must-visit hotspots in Breda. Of het nu gaat om de inrichting, het eten of het personeel, alles klopt hier. Dus, wanneer ga jij naar Teds Breda??

Maak kennis met Teds Breda Botanique

In mei 2015 opende Teds in Amsterdam als een uniek brunch restaurant dat de hele dag open was. De oprichter miste een plek waar je ochtend frietjes met champagne kon bestellen of ’s middags gepocheerde eieren met granola kon eten. Het menu biedt een scala aan favoriete gerechten en brunchcocktails. Teds is vernoemd naar de Franse Bulldog van de oprichter, Ted, die aanvankelijk bedoeld was om het restaurant te vergezellen maar liever de buurt verkende. Zijn aanwezigheid wordt nog steeds gevierd in alle Teds-vestigingen.

Teds Breda all day brunch
Teds Breda all day brunch

Teds Breda is gevestigd in een prachtig gebouw

Teds Breda zit in de vernieuwde Chassékazerne naast de Breda Botanique Garden. Een prachtige plek waar je na het brunchen even ontspannen kunt uitbuiken. Je hebt verschillende opties want zo kun je binnen zitten, waar je wordt omringd door de prachtige inrichting in verschillende stijlen of kies ervoor om bij lekker weer buiten te zitten. Hier kun je vooral genieten van de rustige omgeving. 

Dit wordt ook wel de verborgen hotspot genoemd, omdat het niet midden in het bruisende centrum van Breda ligt. Wil je dus even de drukte van de binnenstad ontsnappen dan is Teds Breda echt de perfecte escape.

Hotspots Breda: lunchen bij Lunchroom Sunshine

Teds Breda all day brunch
Teds Breda all day brunch
eds Breda all day brunch

Keuze tussen een mini lopend buffet of iets van de menukaart

Wat Teds Breda, en eigenlijk alle Teds-vestigingen zo leuk maakt, is dat je hier kunt kiezen tussen een mini-ontbijtbuffet of als je iets luxueuzer wilt, kun je iets van de menukaart bestellen. Wij namen de ​​geposeerde ei, met groente en kaas en mensen, dit was echt hemels lekker. Het eten wordt in een open keuken klaargemaakt en staat binnen no-time voor je neus. 

Pssst: ze hebben ook een Afternoon T. Zoals Teds zegt ‘It’s time to spill some tea w. your BAE’s

Teds Breda all day brunch
Teds Breda all day brunch
Teds Breda all day brunch
Teds Breda all day brunch
Teds Breda all day brunch

Overnachten in Hotel Botanique

Het leuke van Teds Botanique Breda is dat het in hetzelfde pand zit als Hotel Botanique, een prachtig hotel waar je je zelf helemaal kunt onderdompelen in luxe. Een overnachting is altijd met ontbijt en ontbijten doe je dan bij Teds Botanique Breda. Perfect combinatie toch?

Hotel Botanique Breda
Hotel Botanique Breda

Hotspot informatie

Groene menukaart: vegetarische en vegan opties zijn aanwezig.

Adres: Parada 12 

Parkeren: tegen betaling (de dichtstbijzijnde parkeerplek is Molsparking) 

Openingstijden: elke dag open van 8.00 tot 17.00 uur

Raadpleeg altijd de meest actuele informatie op de website van Teds Breda. Openingstijden kunnen veranderen, en de informatie in dit artikel is van september 2023.

Swaenhoeve Zoersel Belgie
Slapen in een kerk Heilige Nachten Peperga
Slapen in een kerk Heilige Nachten Peperga